Constructii

Executam constructii de case la rosu sau la cheie, pe structura usoara sau beton cu zidarie din caramida sau BCA.

Construcții case pe structură ușoară.

Constructii case - Casa structura din lemn      Casele din lemn au unele avantaje fata de casele din cărămidă sau BCA. Aceste avantaje sunt următoarele: Durata lucrării este mult mai mică decât a unei case pe structură din beton. Transferul termic mult mai mic decât al unei case pe structură din beton. Riscul la cutremure zero in comparație cu alte tipuri de case. Casele din lemn se pot fi case pasive din punct de vedere al pierderilor de caldura. Construcția se poate face în orice anotimp indiferent de temperatura de afară. Casele din lemn nu au nevoie de o fundație foarte solida, ele putând fi construite si pe o placa din beton.

Construcții case pe structură din beton.

 Constructii case- casa pe structura din betonCasele pe structura din beton cu zidărie din cărămidă sau BCA au cea mai mare căutare pe piața din Romania. Chiar daca transferul termic nu este același ca si casele pe structură ușoară și casele cu zidărie sau BCA au avantajele lor din care enumeram: O izolație fonica mai buna decât cea a caselor din lemn. Structura din beton suporta un acoperiș mai greu, gen țiglă sau tip terasă, fată de structura din lemn, care ne permite sa folosim doar acoperișuri ușoare din tablă sau șindrilă. O casă pe structură din beton se poate construi pe mai multe nivele, decât cea pe structură ușoară.

Trebuie sa știți ca orice fel de casă are avantaje si dezavantaje

Prețuri construcții case.

Dumneavoastră sunteți cei care alegeți ce fel de casă vi se potrivește mai mult, iar noi vă ajutăm cu construcția și amenajarea ei începând de la 55 euro/mp la roșu și 100 de euro/mp la cheie. Prețurile unei construcții diferă in funcție de proiectul ce trebuie executat.

Website recomandat: https://www.sape-tencuieli.eu/constructii-case/