Constructii

Executam constructii de case la rosu sau la cheie, pe structura usoara sau beton cu zidarie din caramida sau BCA.

Constructii case pe structura usoara.

Constructii case - Casa structura din lemn      Casele din lemn au unele avantaje fata de casele din caramida sau BCA. Aceste avantaje sunt urmatoarele: Durata lucrarii este mult mai mica decat a unei case pe structura din beton. Transferul termic mult mai mic decat al unei case pe structura din beton. Riscul la cutremure zero in comparatie cu alte tipuri de case. Casele din lemn se pot fi case pasive din punct de vedere al pierderilor de caldura. Constructia se poate face în orice anotimp indiferent de temperatura de afara. Casele din lemn nu au nevoie de o fundatie foarte solida, ele putând fi construite si pe o placa din beton.

Constructii case pe structura din beton.

 Constructii case- casa pe structura din betonCasele pe structura din beton cu zidarie din caramida sau BCA au cea mai mare cautare pe piata din Romania. Chiar daca transferul termic nu este acelasi ca si casele pe structura usoara si casele cu zidarie sau BCA au avantajele lor din care enumeram: O izolatie fonica mai buna decat cea a caselor din lemn. Structura din beton suporta un acoperis mai greu, gen tigla sau tip terasa, fata de structura din lemn, care ne permite sa folosim doar acoperisuri usoare din tabla sau sindrila. O casa pe structura din beton se poate construi pe mai multe nivele, decat cea pe structura usoara.

Trebuie sa stiti ca orice fel de casa are avantaje si dezavantaje

Preturi constructii case.

Dumneavoastra sunteti cei care alegeti ce fel de casa vi se potriveste mai mult, iar noi va ajutam cu constructia si amenajarea ei incepand de la 55 euro/mp la rosu si 100 de euro/mp la cheie. Preturile unei constructii difera in functie de proiectul ce trebuie executat.

Website recomandat: https://www.sape-tencuieli.eu/constructii-case/