Preturi

Va prezentam in continuare niste preturi de referinta pentru amenajarea sau renovarea apartamentelor clasice de bloc.

PRETURILE SUNT STRICT ORIENTATIVE, OFERTA EXACTA SE FACE DUPA VIZIONAREA LUCRARII.

Preturi amenajari interioare

Renovare garsoniera.

Pretul amenajarii unei garsoniere poate varia intre 1.000 – 8.000 euro manopera și materiale, în functie de ce lucrari se executa, finisaje, instalatii etc.

Renovare apartament 2 camere.

Pretul amenajarii unui apartament cu 2 camere poate varia între 1300- 9.000 euro manopera si materiale, in functie de ce lucrari se executa, finisaje, instalatii etc.

Renovare apartament 3 camere.

Pretul amenajarii unui apartament cu 3 camere poate varia intre 1500- 12.000 euro manopera si materiale, in functie de ce lucrari se executa, finisaje, instalatii etc.

Renovare apartament 4 camere.

Pretul amenajarii unui apartament cu 2 camere poate varia intre 1.700- 15.000 euro manopera și materiale, in functie de ce lucrari se executa, finisaje, instalatii etc.

Constructii case la cheie.

Pretul unei constructii la cheie incepe de la 500 euro/mp manopera si materiale. Executam constructii pe structura de lemn, din BCA sau caramida.

Amenajari case la cheie.

Pretul amenajarii unei case este de aproximativ 200 euro/mp manopera si materiale . In acest pret sunt incluse tencuieli, sape, instalatii, gleturi, vopsitori, gresie, faianta, parchet.

In momentul in care aveți de executat o lucrare, ne contactati, stabilim o vizionare, vă oferim consultanta noastra gratuit si va facem o oferta de pret in functie de lucrările ce trebuiesc executate. Tin sa va precizez ca fiecare lucrare are particularitatile ei si pentru aceasta trebuie neaparat vizionata inainte de a va face oferta de pret.

Nu va lasați inselati de preturile mici si de persoanele fara experienta care nu au nici cea mai mica pregatire in domeniu. Nu intotdeauna pret mare inseamna si calitate.

Preturile noastre nu sunt nici cele mai mici, nici cele mai mari dupa piața de construcții din Romania, dar garantia unei lucrari bine executate in cel mai scurt timp spune totul.

preturi

Website recomandat: https://www.renovari-apartamente.net/