Preturi

Va prezentam în continuare niste prețuri de referința pentru amenajarea sau renovarea apartamentelor clasice de bloc.

PRETURILE SUNT STRICT ORIENTATIVE, OFERTA EXACTA SE FACE DUPA VIZIONAREA LUCRARII.

Preturi amenajari interioare

Renovare garsoniera.

Prețul amenajării unei garsoniere poate varia intre 1.000 – 7.000 euro manopera și materiale, îvn funcție de ce lucrări se executa, finisaje, instalații etc.

Renovare apartament 2 camere.

Prețul amenajării unui apartament cu 2 camere poate varia intre 1300- 9.000 euro manopera și materiale, în funcție de ce lucrări se executa, finisaje, instalații etc.

Renovare apartament 3 camere.

Prețul amenajării unui apartament cu 3 camere poate varia intre 1500- 12.000 euro manopera și materiale, în funcție de ce lucrări se executa, finisaje, instalații etc.

Renovare apartament 4 camere.

Prețul amenajării unui apartament cu 2 camere poate varia intre 1.700- 15.000 euro manopera și materiale, în funcție de ce lucrări se executa, finisaje, instalații etc.

Constructii case la cheie.

Prețul unei construcții la cheie incepe de la 500 euro/mp manopera si materiale. Executam construcții pe structura de lemn, din BCA sau carămida.

Amenajări case la cheie.

Prețul amenajării unei case este de aproximativ 150 euro/mp manopera si materiale . In acest pret sunt incluse tencuieli, șape, instalații, gleturi, vopsitori, gresie, faianță, parchet.

In momentul in care aveți de executat o lucrare, ne contactați, stabilim o vizionare, va oferim consultanta noastră gratuit si va facem o oferta de pret in funcție de lucrările ce trebuiesc executate. Tin sa va precizez ca fiecare lucrare are particularitățile ei si pentru aceasta trebuie neaparat vizionata înainte de a va face oferta de pret.

Nu va lăsați înșelați de prețurile mici și de persoanele fără experiență care nu au nici cea mai mica pregătire in domeniu. Nu întotdeauna pret mare înseamnă si calitate.

Prețurile noastre nu sunt nici cele mai mici, nici cele mai mari dupa piața de construcții din Romania, dar garanția unei lucrări bine executate in cel mai scurt timp spune totul.

preturi

Website recomandat: https://www.renovari-apartamente.net/