Instalatii sanitare

Executam instalații sanitare în vederea renovării locuințelor și al amenajării interioare al acestora.

Instalatii sanitare pe polipropilenaPutem executa instalații sanitare pe cupru, polipropilenă (PPR) sau pex-al. In ultimul timp au luat mare amploare instalațiile sanitare făcute din țeavă de polipropilenă datorită raportului calitate preț foarte bun. Datorită faptului ca țeava de PPR, se lipește la cald cu  plita electrică, șansele ca aceasta sa cedeze sunt zero. Pentru ca doar 0.01% din lipituri nu sunt perfecte, face din țeavă de PPR sa fie cel mai bun material, pentru instalații sanitare.

Instalatii sanitare pe baza de cupruPrețul materialelor de PPR este mai mic decât cel al pex-al-ului și mult mai mic decât cuprul. Datorită faptului ca țeava de cupru oxidează in timp, iar oxidul de cupru este mai puțin sănătos pentru organismul uman, face ca PPR-ul sa câștige încă un punct in fată cuprului pentru instalațiile de apa potabila. PPR-ul pierde în fața cuprului, în ceea ce privește aspectul, cuprul având piese mult mai estetice fata de PPR, deaceea instalațiile termice aparente de regulă se fac pe cupru.

Instalatii sanitare - obiecte sanitareMontajul obiectelor sanitare cum sunt cazi, wc-uri, chiuvete, cabine de duș, face parte din domeniul nostru de activitate. Echipa amenajări locuințe se ocupă doar de proiectarea si executia instalațiilor sanitare și de scurgere, nu și de intervenții ( cum ar fi de înlocuit o baterie, înlocuit bazin wc sau s-a spart o țeavă la baie).

Nu recomandăm instalațiile pe pex-al mai mult de 7 ani. Instalațiile sanitare pe baza de pex-al au pierdut mult teren în ultimul timp în fata instalațiilor sanitare pe cupru si polipropilenă. Instalațiile sanitare pe baza de pex-al sunt ușor de lucrat, materialul mai scump decât PPR-ul  si calitatea țevii in timp lasă de dorit. Nu va lasați duși de nas de oameni care pretind ca sunt instalatori și știu sa lucreze decât cu pex-al, pentru ca o sa va aducă argumente ca pex-alul este cel mai bun material

 Oferim cele mai ieftine și mai bune servicii pentru execuția de instalații sanitare la bai și bucătarii, din București și împrejurimile Bucureștiului.