Instalatii sanitare

Executam instalatii sanitare in vederea renovarii locuintelor si al amenajarii interioare al acestora.

Instalatii sanitare pe polipropilenaPutem executa instalatii sanitare pe cupru, polipropilena (PPR) sau pex-al. In ultimul timp au luat mare amploare instalatiile sanitare facute din teava de polipropilena datorita raportului calitate pret foarte bun. Datorita faptului ca teava de PPR, se lipeste la cald cu  plita electrica, sansele ca aceasta sa cedeze sunt zero. Pentru ca doar 0.01% din lipituri nu sunt perfecte, face din teava de PPR sa fie cel mai bun material, pentru instalatii sanitare.

Instalatii sanitare pe baza de cupruPretul materialelor de PPR este mai mic decat cel al pex-al-ului si mult mai mic decat cuprul. Datorita faptului ca teava de cupru oxideaza in timp, iar oxidul de cupru este mai puțin sanatos pentru organismul uman, face ca PPR-ul sa castige inca un punct in fata cuprului pentru instalatiile de apa potabila. PPR-ul pierde în fata cuprului, în ceea ce priveste aspectul, cuprul avand piese mult mai estetice fata de PPR, deaceea instalatiile termice aparente de regula se fac pe cupru.

Instalatii sanitare - obiecte sanitareMontajul obiectelor sanitare cum sunt cazi, wc-uri, chiuvete, cabine de dus, face parte din domeniul nostru de activitate. Echipa amenajări locuinte se ocupa doar de proiectarea si executia instalatiilor sanitare si de scurgere, nu si de interventii ( cum ar fi de inlocuit o baterie, inlocuit bazin wc sau s-a spart o teava la baie).

Nu recomandam instalatiile pe pex-al mai mult de 7 ani. Instalatiile sanitare pe baza de pex-al au pierdut mult teren in ultimul timp în fata instalatiilor sanitare pe cupru si polipropilena. Instalatiile sanitare pe baza de pex-al sunt usor de lucrat, materialul mai scump decât PPR-ul  si calitatea tevii in timp lasă de dorit. Nu va lasati dusi de nas de oameni care pretind ca sunt instalatori si stiu sa lucreze decat cu pex-al, pentru ca o sa va aduca argumente ca pex-alul este cel mai bun material

 Oferim cele mai ieftine si mai bune servicii pentru executia de instalatii sanitare la bai si bucatarii, din Bucuresti si imprejurimile Bucurestiului.