Instalatii

Instalatii electrice Tablou electricInstalatii electrice

In momentul in care doriți sa renovati sau sa amenajati imobilul dvs ar fi indicat sa schimbați si conductorii pe aluminiu cu conductori noi pe cupru de 2.5 mm. Echipa noastră va poate ajuta si cu acest serviciu fara sa cautati alte persoane sa va execute si acest serviciu. Odată cu înlocuirea cablurilor electrice se baga si cablul de internet si tv prin canalele de cablu.

instalatie sanitara polipropilenaInstalațiile sanitare

Instalațiile sanitare ar trebui schimbate la începutul amenajării, pentru a nu avea ulterior neplăceri cu reparații. Acestea pot fi executate din cupru polipropilenă sau pex-al. Ne ocupam si cu înlocuirea obiectelor sanitare vechi cu altele noi. Montaj wc-uri, montaj cazi, montaj chiuvete, montaj baterii si cabine de dus.

calorifer de aluminiuInstalatii termice.

Executam si instalații termice, montaje calorifere, centrale termice, hidrofoare, boilere si alte obiecte similare. Ca si sanitarele, termicele le putem realiza pe țeava de cupru, polipropilenă sau pe-xal.

Primele lucruri care trebuiesc schimbate în momentul amenajării unei locuințe sunt instalațiile. Instalațiile electrice pe aluminiu cu prea putine circuite, prost dimensionate sunt una din principalele probleme într-o locuința veche.

In momentul în care doriți sa schimbați gresia și faianța intr-o baie, trebuie început cu instalațiile sanitare care va pot face probleme în cazul în care nu sunt schimbate. Instalațiile pe pex-al cu o vechime mai mare de 5 ani sunt iar o mare problemă, pentru ca cedează cand îti e lumea mai draga. Nu de putine ori au fost cazurile când țevile vechi nu s-au schimbat, iar dupa schimbarea faianței în baie au fost defecțiuni, trebuind sa se spargă faianța nou pusă.