Instalatii

Instalatii electrice Tablou electricInstalatii electrice

In momentul in care doriti sa renovati sau sa amenajati imobilul dvs ar fi indicat sa schimbati si conductorii pe aluminiu cu conductori noi pe cupru de 2.5 mm. Echipa noastra va poate ajuta si cu acest serviciu fara sa cautati alte persoane sa va execute si acest serviciu. Odata cu inlocuirea cablurilor electrice se baga si cablul de internet si tv prin canalele de cablu.

instalatie sanitara polipropilenaInstalatiile sanitare

Instalatiile sanitare ar trebui schimbate la inceputul amenajarii, pentru a nu avea ulterior neplaceri cu reparatii. Acestea pot fi executate din cupru polipropilena sau pex-al. Ne ocupam si cu inlocuirea obiectelor sanitare vechi cu altele noi. Montaj wc-uri, montaj cazi, montaj chiuvete, montaj baterii si cabine de dus.

calorifer de aluminiuInstalatii termice.

Executam si instalatii termice, montaje calorifere, centrale termice, hidrofoare, boilere si alte obiecte similare. Ca si sanitarele, termicele le putem realiza pe țeava de cupru, polipropilena sau pe-xal.

Primele lucruri care trebuiesc schimbate în momentul amenajarii unei locuinte sunt instalatiile. Instalatiile electrice pe aluminiu cu prea putine circuite, prost dimensionate sunt una din principalele probleme intr-o locuinta veche.

In momentul in care doriti sa schimbati gresia si faianta intr-o baie, trebuie inceput cu instalatiile sanitare care va pot face probleme in cazul in care nu sunt schimbate. Instalatiile pe pex-al cu o vechime mai mare de 5 ani sunt iar o mare problema, pentru ca cedeaza cand iti e lumea mai draga. Nu de putine ori au fost cazurile când tevile vechi nu s-au schimbat, iar dupa schimbarea faiantei in baie au fost defectiuni, trebuind sa se sparga faianta nou pusa.