Amenajari exterioare

Executam amenajari exterioare pentru case si apartamente cum ar fi:

Tencuirea peretilor.

Este o opertie de amenajare exterioara sau interioara care se poate face atat manual cat si mecanizat. Tencuiala se aplica pe zidarii din caramida sau BCA, dar si pe beton. Tencuirea peretilor la exterior poate cuprinde 4 operatii si anume: stropul, care se da pentru a face priza tencuiala cu peretele, pontarea peretilor, incarcarea cu material si driscuirea tencuielii sau tinciul (nu se da in cazul in care peretii sunt placati cu polistiren).

Montaj polistiren expandat.

Amenajari exterioare - Izolatii polistiren expandatIzolarea peretilor exteriori ai casei cu polistiren expandat este una din cea mai importanta operatie, care se recomanda a se face la exterior. Polistirenul optim pentru climatul din tara noastra este de 10 cm. Montajul polistirenului expandat consta in urmatoarele etape: Lipirea polistirenului cu adeziv la sac sau cu spuma poliuretanica speciala de polistiren. Fixarea placilor de polistiren cu dibluri. Montajul plasei de armare din fibră de sticla. Masa de spaclu care se face tot din adeziv de polistiren.

Tencuiala decorativa

Amenajari exterioare - tencuiala decorativaAmenajari exterioare cu tencuiala decorativa sau vopseaua structurata. Aplicarea ei se face cu fierul de glet si poate fi de diferite granulatii incepand de la 0,5 mm pana la 3 mm. Dupa ce este aplicata se finiseaza pe rotund sau pe verticala in functie de preferinte. Tencuiala decorativa are rolul de a decora peretii, dupa cum ii spune si numele, dar protejeaza si peretii impotriva intemperiilor, nelasand apa sa se infiltreze. Tencuiala decorativa trebuie aplicata toata in aceeasi zi pentru a nu se vede urme urate ale imbinarii.

Vopsea lavabila pentru exterior.

 vopsea lavabila de exteriorLa fel ca si tencuiala decorativa are rolul de a decora peretii casei dar si de protectie a acestora. Spre deosebire de tencuiala decorativa, aceasta se aplica cu trafaletul, dupa ce suprafata de lucru a fost amorsata. Inainte de aplicarea vopselei lavabile, trebuie executata operatia de tinci (operatie de finisare).

Montajul gresiei la exterior. Acesta se face ca si la interior, dar folosindu-se un adeziv special de exterior care sa reziste diferentelor de temperatura mari, inghet si canicula.

tencuiala decorativafatada casaAmenajare fatada