Amenajari exterioare

Executăm amenajări exterioare pentru case si apartamente cum ar fi:

Tencuirea pereților.

Este o operție de amenajare exterioara sau interioara care se poate face atat manual cat si mecanizat. Tencuiala se aplica pe zidarii din caramida sau BCA, dar si pe beton. Tencuirea pereților la exterior poate cuprinde 4 operații si anume: stropul, care se da pentru a face priza tencuiala cu peretele, pontarea pereților, incarcarea cu material si driscuirea tencuielii sau tinciul (nu se da in cazul in care pereții sunt placați cu polistiren).

Montaj polistiren expandat.

Amenajari exterioare - Izolatii polistiren expandatIzolarea pereților exteriori ai casei cu polistiren expandat este una din cea mai importantă operație, care se recomandă a se face la exterior. Polistirenul optim pentru climatul din tara noastră este de 10 cm. Montajul polistirenului expandat constă in următoarele etape: Lipirea polistirenului cu adeziv la sac sau cu spumă poliuretanică specială de polistiren. Fixarea plăcilor de polistiren cu dibluri. Montajul plasei de armare din fibră de sticlă. Masă de șpaclu care se face tot din adeziv de polistiren.

Tencuială decorativă

Amenajari exterioare - tencuiala decorativaAmenajări exterioare cu tencuială decorativă sau vopseaua structurată. Aplicarea ei se face cu fierul de glet si poate fi de diferite granulații incepand de la 0,5 mm pana la 3 mm. Dupa ce este aplicata se finisează pe rotund sau pe verticala in funcție de preferințe. Tencuiala decorativa are rolul de a decora pereții, dupa cum îi spune si numele, dar protejează si pereții împotriva intemperiilor, nelăsând apa sa se infiltreze. Tencuiala decorativă trebuie aplicată toată in aceeași zi pentru a nu se vede urme urate ale îmbinării.

Vopsea lavabila pentru exterior.

 vopsea lavabila de exteriorLa fel ca si tencuiala decorativa are rolul de a decora pereții casei dar si de protecție a acestora. Spre deosebire de tencuiala decorativa, aceasta se aplica cu trafaletul, dupa ce suprafața de lucru a fost amorsată. Înainte de aplicarea vopselei lavabile, trebuie executata operația de tinci (operație de finisare).

Montajul gresiei la exterior. Acesta se face ca si la interior, dar folosindu-se un adeziv special de exterior care sa reziste diferențelor de temperatura mari, îngheț si canicula.

tencuiala decorativafatada casaAmenajare fatada