Instalatii termice

Instalații termice pe baza de cupru, polipropilenă sau pex in Bucuresti si împrejurimile Bucureștiului.

Instalatii termice - calorifer portprosopIn momentul în care decideți sa renovați un apartament sau o casa puteți opta si pentru schimbarea caloriferelor vechi, cu unele noi. Calorifere care le găsiți in momentul de fata pe piața sunt de mai multe feluri si anume: calorifere din oțel, care sunt cele mai ieftine, calorifere din aluminiu, care sunt puțin mai scumpe decât cele din oțel si calorifere din fonta, cu un pret mult mai mare decât celelalte variante. Pentru baie puteți opta pentru un calorifer port-prosop din oțel sau inox.

Instalatii termice - calorifer de aluminiuIn momentul în care schimbam caloriferele vechi, schimbam si țevile de tur si retur, care duc în coloana blocului, montând robineți de închidere suplimentari pe țevile de  tur si retur. Acești robineți au rolul de  protecție suplimentara în cazul unei avarii, ne-mai trebuind sa Închideți si sa goliți toata instalația de încălzire a blocului. Mare grija când va procurați caloriferele, ca acestea sa aibă sau sa achiziționați separat sistemul de prindere si robineții de tur si retur. Unele calorifere le includ pe acestea în pachet, iar la altele, trebuiesc achiziționate separat.

Centrala termica de apartament O alta operație pe care putem sa o efectuam este, montarea centralelor termice de apartament. In momentul în care doriți sa va debranșati de la sistemul de încălzire RADET si doriți sa achiziționați o centrala termica, noi putem sa va proiectam si sa executam instalația termica de care aveți nevoie. Instalația termica se poate face aparent sau îngropată prin pardoseala. In cazul in care instalația termica este aparenta, se poate folosi ca material cuprul sau polipropilenă cu inserție de aluminiu sau cu fibra. Cuprul este mult mai estetic dar si mai scump decât P.P.R.-ul.

instalatii termice - distribuitorIn momentul în care optați pentru o instalație termica îngropata prin pereți si sapa, este bine sa folosiți, ca material, cuprul la colac sau pex-ul. Pentru aceste 2 materiale menționate înainte nu se folosesc lipituri, cuprul intrând din calorifer direct intr-un distribuitor, de tur si retur, care se montează sub centrala. La aceste distribuitoare se pot monta si termostate de ambiența pentru fiecare camera. Termostatele de ambianta se pot monta si pe calorifere in cazul in care luați un distribuitor mai ieftin.