Instalatii termice

Instalatii termice pe baza de cupru, polipropilena sau pex in Bucuresti si imprejurimile Bucurestiului.

Instalatii termice - calorifer portprosopIn momentul in care decideti sa renovati un apartament sau o casa puteti opta si pentru schimbarea caloriferelor vechi, cu unele noi. Calorifere care le gasiți in momentul de fata pe piata sunt de mai multe feluri si anume: calorifere din otel, care sunt cele mai ieftine, calorifere din aluminiu, care sunt putin mai scumpe decat cele din otel si calorifere din fonta, cu un pret mult mai mare decat celelalte variante. Pentru baie puteti opta pentru un calorifer port-prosop din otel sau inox.

Instalatii termice - calorifer de aluminiuIn momentul în care schimbam caloriferele vechi, schimbam si tevile de tur si retur, care duc in coloana blocului, montand robineti de inchidere suplimentari pe tevile de  tur si retur. Acesti robineti au rolul de  protectie suplimentara in cazul unei avarii, ne-mai trebuind sa inchideti si sa goliti toata instalatia de incalzire a blocului. Mare grija cand va procurati caloriferele, ca acestea sa aibă sau sa achizitionati separat sistemul de prindere si robinetii de tur si retur. Unele calorifere le includ pe acestea in pachet, iar la altele, trebuiesc achizitionate separat.

Centrala termica de apartament O alta operatie pe care putem sa o efectuam este, montarea centralelor termice de apartament. In momentul in care doriti sa va debransati de la sistemul de incalzire RADET si doriti sa achizitionati o centrala termica, noi putem sa va proiectam si sa executam instalatia termica de care aveti nevoie. Instalatia termica se poate face aparent sau ingropata prin pardoseala. In cazul in care instalatia termica este aparenta, se poate folosi ca material cuprul sau polipropilena cu insertie de aluminiu sau cu fibra. Cuprul este mult mai estetic dar si mai scump decât P.P.R.-ul.

instalatii termice - distribuitorIn momentul in care optati pentru o instalatie termica ingropata prin pereti si sapa, este bine sa folositi, ca material, cuprul la colac sau pex-ul. Pentru aceste 2 materiale mentionate inainte nu se folosesc lipituri, cuprul intrand din calorifer direct intr-un distribuitor, de tur si retur, care se monteaza sub centrala. La aceste distribuitoare se pot monta si termostate de ambiența pentru fiecare camera. Termostatele de ambianta se pot monta si pe calorifere in cazul in care luati un distribuitor mai ieftin.