Consultanta si Evaluare

Consultanta si evaluare
Consultanta si evaluare

Va putem oferi consultanta ii vederea achizitionarii unei locuinte, apartament, case sau a unui spatiu comercial.
In 15 ani de experienta am renovat peste 600 de case si apartamente.
Putem sa evaluam costul de renovare a locuintei ce urmeaza sa o achizitionati, verificand calitatea finisajelor, a instalatiilor electrice, sanitare si termice, deja existente in apartament. Majoritatea locuintelor pot arata bine la prima vedere, dar in momentul cand apartamentul va fi gol si trebuie sa va mutati, constatati ca va trebui sa mai investiti foarte multi bani pentru renovarea lui.

Cum se procedeaza?

Evaluare lucrare
evaluare constructie

Inainte sa negociati pretul locuintei pe care doriti sa o cumparati, stabilim o intalnire la fata locului. Verificam si analizam fiecare lucrare de amenajare ce a fost facuta in locuinta respectiva.
Constatam diversele nereguli ale instalatiilor electrice, sanitare sau termice, precum si calitatea ferestrelor și usilor.

In urma constatarii se va intocmi un raport de evaluare scris al lucrarilor ce vor trebui executate in apartament. Acest raport va contine atat pretul de manopera cat si cel al materialelor pe care va trebui sa il cheltuiti cu renovarea locuintei.

Nu de putine ori oamenii cumpara locuinte, in care trebuie sa investeasca 10-15 mii de euro ulterior, fara sa stie aceasta.

In cazul in care lucrarea de renovare nu este executata de noi, va putem ajuta sa nu fi-ti inselati si pacaliti de meseriasii cu care lucrati, prin controlul periodic al executiei lucrarii.

Va putem pune in legatura cu echipe de debarasat moloz, transport materiale, montatori de geamuri, usi, mobila si alte lucrari.

Preturi consultanta si evaluare

  • 110 euro – evaluare apartament;
  • 150 euro – evaluare casa;
  • intre 300 euro- 1000 euro – control si verificare executie lucrare executata de alte echipe sau meseriasi;
  • în afara Bucurestiului se poate percepe o taxa de transport.

In cazul in care doriti sa evaluam mai multe locuinte beneficiati de discount-uri de la 5% pana la 20% la urmatoarele evaluari.

IMPORTANT!!! Pretul pentru consultanta se scade din valoarea lucrarii, in cazul în care executati lucrarea cu echipa noastră.