Consultanta si Evaluare

Consultanta si evaluare
Consultanta si evaluare

Va putem oferi consultanta în vederea achiziționării unei locuințe, apartament, case sau a unui spațiu comercial.
In 15 ani de experiență am renovat peste 600 de case si apartamente.
Putem sa evaluam costul de renovare a locuinței ce urmează sa o achiziționați, verificând calitatea finisajelor, a instalațiilor electrice, sanitare si termice, deja existente in apartament. Majoritatea locuințelor pot arata bine la prima vedere, dar in momentul când apartamentul va fi gol si trebuie sa va mutați, constatați ca va trebui sa mai investiți foarte multi bani pentru renovarea lui.

Cum se procedeaza?

Evaluare lucrare
evaluare constructie

Inainte sa negociați prețul locuinței pe care doriți sa o cumpărați, stabilim o întâlnire la fata locului. Verificam si analizam fiecare lucrare de amenajare ce a fost făcută în locuința respectivă.
Constatam diversele nereguli ale instalațiilor electrice, sanitare sau termice, precum si calitatea ferestrelor și ușilor.

In urma constatării se va întocmi un raport de evaluare scris al lucrărilor ce vor trebui executate în apartament. Acest raport va conține atât prețul de manopera cat si cel al materialelor pe care va trebui sa îl cheltuiți cu renovarea locuinței.

Nu de putine ori oamenii cumpara locuințe, in care trebuie sa investească 10-15 mii de euro ulterior, fara sa știe aceasta.

In cazul în care lucrarea de renovare nu este executata de noi, va putem ajuta sa nu fi-ți înșelați si păcăliți de meseriașii cu care lucrați, prin controlul periodic al execuției lucrării.

Va putem pune în legatura cu echipe de debarasat moloz, transport materiale, montatori de geamuri, uși, mobila si alte lucrări.

Preturi consultanta si evaluare

  • 110 euro – evaluare apartament;
  • 150 euro – evaluare casa;
  • intre 300 euro- 1000 euro – control și verificare execuție lucrare executata de alte echipe sau meseriași;
  • în afara Bucureștiului se poate percepe o taxa de transport.

In cazul în care doriți sa evaluam mai multe locuințe beneficiați de discount-uri de la 5% pana la 20% la următoarele evaluări.

IMPORTANT!!! Prețul pentru consultanta se scade din valoarea lucrării, în cazul în care executați lucrarea cu echipa noastră.