Renovare apartament foarte vechi in Bucuresti

Echipa Amenajari Locuinte va prezinta, renovarea unui apartament foarte vechi in centrul Bucurestiului.

renovare apartament – descriere lucrare

Renovare apartament vechi in BucurestiApartamentul, fiind intr-o stare foarte proasta a trebuit renovat de la A la Z.

In prima faza s-a daramat peretii de compartimentare dintre bucatarie, sufragerie si hol, s-a scos gresia si faianta veche, tocurile usilor, s-a scos parchetul masiv si s-a turnat sapa de egalizare (din ciment si nisip) in dormitor si sufragerie. A urmat schimbarea instalatiei electrice, instalatiei sanitare la baie si bucatarie cu instalatie noua pe polipropilena. Dupa aceasta, a urmat partea de finisaje a peretilor si a tavanelor, s-au montat coltare de aluminiu pe muchiile exterioare ale peretilor. S-a montat gresie in bucatarie, hol si baie si faianta in baie si bucatarie. Balconul a fost gletuit finisat si vopsit cu vopsea lavabila, dupa ce a fost inchis cu tamplarie pvc si geam de termopan.

Renovare apartament vechi in centrul Bucurestiului.

Renovare apartament zidarie cadita de dusIn baie s-a zidit o cadita de dus urmand a fi montat un paravan din sticla.

Pe glafurile exterioare ale geamurilor s-a montat gresie.

In dormitor si sufragerie s-a montat parchet laminat cu plinta din pvc cu canal cablu.

S-a montat tablou electric nou, prize si intrerupatoare noi.

S-a montat WC nou, chiuveta si bateria de dus, urmand sa se monteze ulterior usa din sticla, precum si obiectele de ilumiat din toata casa.

Renovare apartament

Dupa ce lucrarea de renovare a fost finalizata s-au montat usile, acestea fiind facute pe comanda si imbracand peretele cu pervaz pe ambele parti, nemaitrebuind facute reparatii ulterior.

Echipa amenajari locuinte va recomanda urmatoarele siteuri:  www.renovari-apartamente.net

balcon nefinisat renovare - sapa de egalizare instalatie sanitara deteriorata inundatie baie Faianta veche in bucatarie Renovare apartament - sant pentru electrica  Renovare apartament vechi in Bucuresti robineti coltar Renovare apartament - Faianta bucatarie Renovare apartament vechi - Faianta baie Cadita dus din zidarie REnovare apartament - zugraveala culoarea gri Zugraveala sufragerie renovare apartament in centrul Bucurestiului Masca teava de scurgere in tavanMasca teava de scurgere in tavan 2