Renovare apartament 2 camere in Bucuresti

Renovare apartament 2 camere in Bucuresti sector 5

Renovarea a constat in urmatoarele operatii:

tablou electricS-a schimbat instalatia electrica veche pe conductori de aluminiu cu alta noua pe conductori de cupru. S-a schimbat tabloul electric cu sigurante separate pentru consumatorii mari gen masina de spalat, cuptor, plita si aer conditionat. S-a montat o siguranta generala cu protectie diferentiala pentru a elimina riscul electrocutarii. Au fost montate prize noi pentrut curent, prize pentru internet si tv, s-au montat intrerupatoare pe senzori precum si obiecte de iluminat noi.

Renovare apartamentIn baie s-a decopertat faianta si gresia veche, s-a schimbat instalatia sanitara veche cu instalatie sanitara noua pe baza de polipropilena, s-au indreptat peretii dupa care s-a montat faianta noua. Pardoseapa a fost placata cu gresie dupa care s-au montat obiecte sanitare noi. Cada a fost montata pe un suport facut din zidarie din caramida impracat in gresie. S-a montat wc cu bazin incastrat in perete. Apometrele au fost montate in perete lasadu-se o gura de vizitare pentru citirea lor.

amenajare balconS-au indreptat peretii si tavanele din casa cu glet de incarcatura dupa care s-a aplicat gletul de finisaj si vopseaua lavabila pe baza de teflon. Pe muchiile exterioare ale peretilor s-au montat coltare din aluminiu

In dormitor s-a construit un perete si un boiandruc din gips carton in vederea montarii unui dresing.

In bucatarie s-a demolat peretele despartitor de hol, s-a placat un brau de faianta intre viitoarele corpuri de mobilier, restul peretilor au fost zugraviti

In living un perete a fost placat cu piatra naturala fiind confectionata si o scafa in care s-au bagat spoturi cu lumina decorativa pentru a evidentia piatra dupa perete.

Balconul a fost si el refinisat pardoseala a fost placata cu gresie.

Caloriferele vechi au fost schimbate cu calorifere noi din aluminiu, in toata casa.

sapa autonivelantaPardoseala a fost indreptata cu sapa autonivelanta in vederea montarii parchetului laminat.

Echipa amenajari locuinte nu s-a ocupat si de montarea parchetului, acesta fiind montat, gratuit,  de firma care l-a comercializat.

Renovare apartament 2 camere.

Renovare apartament 2 camere