Despre noi

Amenajări Interioare – Prezentare

amenajari interioareEchipa Amenajări Locuințe a apărut pe piața in anul 2004 si pana în prezent, a reușit sa fie cea mai buna echipa, dupa piața românească în materie de construcții, renovări si amenajări interioare. In momentul în care doriți sa lucrați împreuna cu echipa noastră, puteți sta liniștit, pentru ca noi ne ocupam de absolut tot ce trebuie, pentru ca lucrarea sa decurgă fără nici o bătaie de cap, din punctul dumneavoastră de vedere. Noi va punem la dispoziție servicii de construcții de la a la z, începând de la turnarea fundației, cofraje, zidărie, tencuieli, instalații, zugrăveli, montaje gresie faianță si alte tipuri de finisaje. Colaboram pe partea de tâmplărie pvc, mobila , tâmplărie cu cele mai renumite echipe din Bucuresti.

Amenajare fatadaSeriozitatea si promptitudinea ne-a caracterizat, încă de la început si deaceea am ajuns sa avem în portofoliu clienți cum ar fi: BANCA SIGMA, SC AXA LIFE INSURANCE SA, SC HAHAHA PRODUCTION SRL, SC MEDIA 10 SA, SC YOUR HOTELS SRL, SC EURO 07 ROMANIA SRL, SC MARLINK TRADING SRL, SC PROTOTECHNOLOGY SRL, SC ORION EUROPE SRL, ETC

Clienții nostri sunt atât persoane juridice cât și persoane fizice.

Constructie casa In momentul în care aveți de renovat o casă, un apartament, de construit o casă, de executat lucrări de zidărie, instalații sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajări locuințe va poate ajuta cu cate cel puțin un specialist in fiecare domeniu.

Fără lucru dupa program sau cu jumătăți de norma, va executăm lucrarea de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil. Garanția lucrării este unul dintre avantajele pe care le aveți în momentul în care alegeți sa lucrați împreuna cu noi.

Cum Procedam:

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți, este să ne contactați la numărul de tel. 0720.48.88.78 sau ne scrieți la una din adresele de E-mail: office@amenajari-locuinte.ro sau amenajari05@yahoo.com. După ce luați legatură cu noi, un consultant se va deplasa la fața lucrării pentru, a va face o oferta de pret. In cazul în care hotărați sa lucram împreuna urmează semnarea contractului de prestări servicii și stabilirea datei de începere al lucrării.

Website recomandat: www.renovari-apartamente.net