Despre noi

Amenajari Interioare – Prezentare

amenajari interioareEchipa Amenajari Locuinte a aparut pe piata in anul 2004 si pana in prezent, a reusit sa fie cea mai buna echipa, dupa piata romaneasca in materie de constructii, renovari si amenajari interioare. In momentul in care doriti sa lucrati impreuna cu echipa noastra, puteti sta linistit, pentru ca noi ne ocupam de absolut tot ce trebuie, pentru ca lucrarea sa decurga fara nici o bataie de cap, din punctul dumneavoastra de vedere. Noi va punem la dispozitie servicii de constructii de la a la z, incepand de la turnarea fundatiei, cofraje, zidarie, tencuieli, instalatii, zugraveli, montaje gresie faianta si alte tipuri de finisaje. Colaboram pe partea de tamplărie pvc, mobila , tamplarie cu cele mai renumite echipe din Bucuresti.

Amenajare fatadaSeriozitatea si promptitudinea ne-a caracterizat, inca de la inceput si deaceea am ajuns sa avem in portofoliu clienti cum ar fi: BANCA SIGMA, SC AXA LIFE INSURANCE SA, SC HAHAHA PRODUCTION SRL, SC MEDIA 10 SA, SC YOUR HOTELS SRL, SC EURO 07 ROMANIA SRL, SC MARLINK TRADING SRL, SC PROTOTECHNOLOGY SRL, SC ORION EUROPE SRL, ETC

Clientii nostri sunt atat persoane juridice cat si persoane fizice.

Constructie casa In momentul in care aveti de renovat o casa, un apartament, de construit o casa, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajari locuinte va poate ajuta cu cate cel putin un specialist in fiecare domeniu.

Fara lucru dupa program sau cu jumatati de norma, va executam lucrarea de care aveti nevoie in cel mai scurt timp posibil. Garantia lucrarii este unul dintre avantajele pe care le aveti în momentul in care alegeti sa lucrati impreuna cu noi.

Cum Procedam:

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti, este sa ne contactati la numarul de tel. 0720.488.878 sau ne scrieti la una din adresele de E-mail: office@amenajari-locuinte.ro sau amenajari05@yahoo.com. Dupa ce luati legatura cu noi, un consultant se va deplasa la fata lucrarii pentru, a va face o oferta de pret. In cazul in care hotarati sa lucram impreuna urmeaza semnarea contractului de prestari servicii si stabilirea datei de incepere al lucrarii.

Website recomandat: www.renovari-apartamente.net