Casa din lemn

Dorim sa va aratam constructia unei case pe structura usoara, din grinzi din lemn si osb, cu fundatie din beton armat.

Cum am construit o casa pe structura usoara


-Fundatie casa din lemn – In prima faza s-au facut sapaturile santurilor in vederea turnarii unei fundatii din beton armat. Dupa aceasta s-au legat armaturile din fier beton si s-a confectionat un cofrag din panouri din scandura de brad de 2,5 cm. A urmat turnarea grinzilor fundatiei cu beton , B250. Fundatia a cuprins 60 cm in pamant si 60 de cm in exterior.

Dupa aceasta s-a decofrat si s-a bagat umplutura de pamant si pietris. A urmat aplicarea foliei si a plasei sudate dupa care s-a turnat placa din beton, B 250.

Montaj structura.

A doua etapa a fost construirea structurii din grinzi de 15 x 5 cm la pereti si 30×5 cm pentru planseul dintre etaje. Dupa aceasta s-a montat scandura planseului, si a acoperisului si s-a ignifugat tot lemnul din structura. A urmat montarea osb-ului de 12 mm pe partea exterioara a casei.

Executie instalatii

In a 3 a etapa s-au tras instalatiile electrice si sanitare prin peretii casei si s-a bagat vata minerala in peretii exterioari si interiori. A urmat placarea cu osb de 12 mm pe cealalta parte a peretilor.

Alte lucrari executate de noi:
https://www.amenajari-locuinte.ro/category/portofoliu/

Echipa amenajari locuinte, specialistul numarul 1 in amenajari interioare, renovari constructii de la a la z, va recomanda si siteurile partenere:

www.renovari-apartamente.net

www.renovari-amenajri-apartamente.eu

www.sape-tencuieli.eu